Hő + Felhajtóerő+ Masszázs = Boldogság

A jakuzzizás olyan, mintha vennék egy forró fürdőt, pihennénk kedvenc fotelünkben és kapnánk egy lazító masszázst – mindezt egyszerre!

A masszázsmedence hidroterápia a hőt, felhajtóerőt és a masszázst kombinálva lazítja el a testet, javítja a vérkeringést, csökkenti a fájdalmat. Amikor az asztalodnál ülve, edzés, vagy a gyerekek emelgetése után megfájdul valamid, egyszerűen csak merülj el saját masszázsmedencédben, és élvezd a megérdemelt pihenést, feltöltődést.

A jobb alvás jót tesz a testnek.

Időnként fáradtnak, tompának érzed magad? Problémáid vannak az elalvással?

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás nagyon sokat számít életünkben. Testünknek idő kell ahhoz, hogy ráhangolódjon az elalvásra. Ebben a ráhangolódásban segít a lefekvés előtti masszázsmedence használat. Az alváskutatók egyetértenek abban, hogy a meleg víz először megemeli testhőmérsékletünket, majd miután kiszálltunk a jakuzziból, testhőmérsékletünk csökken, és ez segít az elalvásban.

A jakuzzizás jótékonyan hat az ízületekre

A masszázsmedence használat enyhíti az ízületi fájdalmat 

Hazánkban sok embert érint valamilyen ízületi megbetegedés. A masszázsmedence, a benne lévő forró víz enyhíti az ízületi fájdalmakat. A meleg víz és a masszázs együttesen lazítják el az ízületeket és az izmokat, és ehhez nem kell elhagynunk otthonunkat.

* A meleg víz az ízületi megbetegedésben szenvedők többségének ajánlott, de nem mindenkinek!
A masszázsmedence használata előtt mindenképp kérd ki kezelőorvosod tanácsát!

A családi jakuzzizás remek időtöltés.

Laza beszélgetés, és még lazább izmok!  

A masszázsmedence használat jó hatással van kapcsolatainkra. A meleg víz varázslatosan hat minden korcsoportra, a jakuzziban ellazíthatjuk izmainkat. Szeretteinkkel meghitt perceket tölthetünk a meleg habokban, és semmi sem vonja el a figyelmünket, egymásra koncentrálhatunk.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT A HELYI FREEFLOW KÉPVISELŐNKTŐL!