Értéket teremtünk.

Stresszoldás, ami a pénztárcádat is kíméli.

A Freeflow Spas masszázsmedencék rendkívül erősek és tartósak, mivel a medence héja egyetlen darabból készült, mely miatt nincs szükség belső tartó keretre sem. Az öntartó szerkezet könnyű és hihetetlenül teherbíró

A gyártási költségek csökkentésének köszönhetően prémium jakuzzi élményt kínálunk az akril medencékhez képest igen magasminőségben és megfizethető áron.

 Nézd meg, hogy hogyan készülnek masszázsmedencéink!

Könnyen szállítható masszázsmedencék, amikért biztosan rajongani fogsz.

Forró, és csak rád vár, bárhol is vagy.

A Freeflow Spas masszázsmedencék tökéletesen elférnek a hátsó kertben, az erkélyen, vagy a teraszon. A háromszög alakú masszázsmedence még a legkisebb sarkokba is illik! A medencék méretét és súlyát a műszaki adatok között találod.

Albérletben laksz? Ne aggódj! Masszázsmedencéinket ki is bérelheted, mert üzemeltetésükhöz nincs szükség költséges telepítésre. A Freeflow Spas medencéket egy kerti slaggal feltöltheted, és csak egyszerűen áram alá kell helyezned.

Sokat költözködsz? Vidd magaddal a jakuzzidat! A Freeflow Spas masszázsmedencék minimális súlyt képviselnek, ezért bárhová magaddal viheted jakuzzidat.

Csináld magad!

Vidd haza, töltsd fel vízzel, áramot neki, és élvezd!

Nem szeretsz összeszerelni dolgokat? Mi sem. Spórolj pénzt és időt Plug-N-Play technológiánkkal, mely miatt a kis áramfelvétel miatt nem lesz szükség különösebb villanyszerelésre. Egyszerűen csak töltsd fel a masszázsmedencéd, csatlakoztasd egy elektromos kiálláshoz és már használhatod is!

Energiatakarékos masszázsmedencék.

Alacsony havi üzemeltetési költség.

Az EcoFlow™ technológia a Freeflow Spa mérnökei által megalkotott energiatakarékos rendszer, mellyel masszázsmedencéink a maximális teljesítménnyel, mégis költséghatékonyan üzemelnek.

A Freeflow Spas masszázsmedencék megfelelnek a Kaliforniai Energia Bizottság (CEC) által támasztott szigorú energiatakarékossági követelményeknek. Ennek tükrében mindig nyugodt lehetsz, hogy masszázsmedencéd alacsony költségekkel üzemel, akárhol élsz is.

 1977 óta minőségi masszázsmedencéket építünk.

Több, mint 1 millió masszázsmedence tulajdonos, és ez a szám növekszik.

A Watkins Manufacturing,a Freeflow Spas gyártója, a nemzetközi piacvezető már több mint 1 millió masszázsmedencét gyártott. A Watkins Manufacturing páratlan tapasztalata felülmúlhatatlan minőséget, és hosszú távú megbízhatóságot jelent a vásárlók számára.

A Watkins Manufacturing Corporation a Masco, egy Fortune 500-as cég része, mely termékei között megtalálhatók a Hansgrohe® csapok, a Hüppe® zuhanykabinok és a KraftMaid® szekrények.

Kérd árainkat a helyi Freeflow képviselőnktől!