NAGY SOFTUB ÉS FREEFLOW VÁSÁR

Ha régóta álma egy masszázsmedence a kertben, vagy a házban, de eddig még csak nézelődött, nem merte rászánni magát a nagy döntésre, akkor eljött az alkalom, mert 2019. augusztus 9-én és 10-én megrendezzük a Nagy Softub és Freeflow masszázsmedence vásárt Ürömön, a SpaTrend hatalmas alapterületű bemutatótermében.

Hogy miért lesz más ez a jakuzzi vásár mit a többi? Mert itt olyan masszázsmedencéket mutatunk be, melyek a legkisebb kertekbe, teraszokra is telepíthetőek, a legszűkebb kertkapun a kertbe lehet őket vinni, sőt gurítani, és a telepítésükhöz sincs szükség hatalmas előkészületekre, átalakítási munkálatokra. Ugye remekül hangzik?

A Nagy Softub és Freeflow vásáron tehát megismerkedhet a kerek, játékos vonalvezetésű, pehelykönnyű mégis nagyon elegáns Softub masszázsmedencékkel, melyek telepítése annyira egyszerű, hogy eláll majd a lélegzete, és ami a legjobb, hogy a rendezvényen kiválasztott Softub medencéjét akár azonnal haza is viheti. A kiállításon ott lesznek még a hagyományos design kedvelői számára a Freeflow jakuzzik, melyek a legkisebb helyeken, például szűk sarkokban is elférnek, mégis nagyobb medence testvéreik szinte minden kényelmével és funkciójával fel vannak szerelve.

Ha eddig Ön úgy gondolta, nem férne el a masszázsmedence a kertjében, teraszán, akkor tegyen egy próbát a Nagy Softub és Freeflow jakuzzi vásáron, mert biztosak vagyunk benne, hogy teljesíteni tudjuk régóta dédelgetett vágyát, és tőlünk egy masszázsmedencével, és rengeteg élménnyel gazdagabban térhet haza!

Helyszín: SpaTrend Üröm: 2096, Kőbánya u. 16.
Időpont: Augusztus 9-10.
Nyitva tartás: pénteken: 9-18 óráig szombaton:9-19 óráig

Ha szeretne eljönni a Nagy Softub és Freeflow jakuzzi vásárra, az alábbi rövid űrlap kitöltésével jelezze érkezési szándékát. A rendezvényre a belépés ingyenes, ám regisztrációhoz kötött